Muzische dag

Op vrijdag 2 juni was er muzische dag op onze school. Voor het tweede leerjaar begon de dag met het knutselen van poppetjes gemaakt van een houten lepel en stukjes stof. De resultaten mochten er zeker zijn!

BOOM... WACK! Daarna leerden we de boomwackers kennen. Na wat te experimenteren maakten we samen een leuke melodie.

Om de voormiddag af te sluiten trokken we naar het binnenplein van het Belfort. Daar stond een doedelzakspeler ons op te wachten. Hij liet ons fantastische muziek horen en beantwoordde al onze vragen. De leerlingen waren ontzettend onder de indruk.

Klik hier voor het filmpje.

In de namiddag kregen we samenzang van meester Simon en was er ook een talentenshow onder leiding van Imme, Renée en Elisa uit klas 3A. Heel wat leerlingen uit het 3de, 4de , 5de en 6de leerjaar lieten zich van hun beste kant zien. Er zit heel wat talent in Het Palet!!

Aansluitend op onze muzische dag was er PALETRO(C)K mede georganiseerd door ons oudercomité. Wat een geslaagde eerste editie! We konden genieten van optredens van de schoolband van de Frères 'Twolfnolf', een vioolconcert van Dora (oud-leerlinge), 'Phil Graveyard and the Undertakers' (de band waarin meester Steven speelt) en als laatste de band waarin de papa van Roos (4A) op de drums slaat 'BEUK'. Wat een muzikale avond! Op naar de volgende editie...

 

Directieteam

directie2.jpg

 

 

Inge Versavel - Gsm: 0476 90 81 23
info@paletbrugge.be

Sarien Hellebuyck - Gsm: 0477 44 19 33
groenestraatbrugge@gmail.com
 info@basisschoolsintjozef.be

JoomShaper