2A

Eureka!

Tijdens de jeugdboekenmaand werkten we in de klas rond het boek 'Onzichtbare Izzy'. Izzy is een meisje van 7 jaar en is heel vaak bij haar oma Lin. Oma Lin houdt er van om te experimenteren met allerhande drankjes. Als Izzy op een dag per ongeluk iets van oma's laatste experiment in haar neus krijgt, wordt ze onzichtbaar.

Ook wij deden even zoals oma Lin en probeerden enkele proefjes uit. Terwijl de ene groep aan het experimenteren was, mocht de andere groep een striprobot maken of de grote robot inkleuren.

We maakten ook onze eigen robot. En niet zomaar een robot. Onze robot kon klimmen! Kijk maar...

We bezochten af en toe onze schoolbib. Daar staat een luisterboom. Iedereen kreeg de kans om te luisteren naar een leuk luisterverhaal.

Als afsluiter van onze jeugdboekenmaand maakten we met de hele basisschool een lange leesslinger. 

 

 

 

Viesvuilland

Wat is er aan de hand in Viesvuilland?

Donderdag 29 maart kregen we bezoek van Prinses Rietje uit Viesvuilland. Viesvuilland is een land hier ver vandaan waar mensen hun afval zomaar op de grond gooien. Het is er erg vies en het stinkt er enorm!

Prinses Rietje zat met de handen in het haar en vroeg ons om haar te helpen. Samen met de prinses hebben we alle afval gesorteerd in de juiste bak: papier en karton, restafval, PMD, glas en GFT. Ook de koning was heel tevreden over ons werk. Goed gedaan, jongens en meisjes!

Meer artikelen...

Pagina 1 van 14

Directieteam

dir1718.jpg

 

 

Inge Versavel - Gsm: 0476 90 81 23
info@paletbrugge.be

Sarien Hellebuyck - Gsm: 0477 44 19 33
directeur@kleurenpalet.net

JoomShaper